Biolicious Bakery

thickpaperbackfront (1)Omdat het een grote uitdaging is om gezond te zijn in de wereld van vandaag, willen we je graag de middenweg tonen. Je hoeft geen nee te zeggen tegen al het lekkers waar je dagelijks mee wordt verleid. Je mag volmondig Ja zeggen maar dan wel tegen een Biolicious cakeje!

Biolicious Bakery neemt je mee in de zoete keuken en laat je kennis maken met gezondere alternatieven dan de reguliere Zoetheden. Op een humoristische en persoonlijke benadering wordt er beschreven hoe je vanuit een suikerverslaving (en iedereen is in zeker mate wel suikerverslaafd, bewust of onbewust) je weg weer terug kan vinden naar Genieten van de Zoete Wereld zonder alle rolletjes, strijd en schuld.

Je vindt in dit E-book allerlei recepten die vele malen gezonder zijn dan menig ander cakeje en waarvan je sommige zelfs elke dag zou mogen eten! De recepten zijn allemaal Natuurlijk & Biologisch. Ook wordt je de optie gegeven of je het op de veganistische of traditionele manier bereidt.

De Hemel is nu bereikbaar direct vanuit jouw keuken, neem een kijkje en laat je overvallen met overdreven veel Lekkers!

Bonus: Biolicious High Tea

Je ontvangt ook nog een Hoofdstuk als Bonus die je laat zien wat je nodig hebt als je een High Tea wilt organiseren, van hapjes en zoetheden tot versiering, servies & muziek

10600363_774333869290639_2035140610317419519_n

Biolicious Bakery is Eind Juli verkrijgbaar in Nederlands & Engels

thickpaperbackfront (1)

Comments

comments

Leave a Reply