Intervieuw In2Health over Natuurlijke suikers

Interview met in2health over verantwoorde suikers

Maanden geleden ontmoete ik Rachid Tobi, die de opleidingen Acupunctuur, Natuurgeneeskunde en Fytotherapie gevolgd heeft. Vanuit zijn inzichten heeft hij een programma ontwikkeld om op een natuurlijke manier blijvend af te vallen. Samen met een NLP coach, een arts en sport leraar heeft hij een makkelijk te volgen programma gemaakt over gezond afvallen die je online kan volgen.

Ik ben zelf nooit zo van de diëten, omdat de meeste diëten juist ongezond voor je zijn. Na een gesprek met Rachid, waarin hij alle facetten uitlegde, begreep ik dat hij een lifestyle programma heeft. Zoals hij het verwoorde: “Gezond van binnen is gezond van buiten, door gezond te eten, krijg je meer energie, waardoor je lichaam weer de kans krijgt te regenereren en alle afvalstoffen kwijt kan, hierdoor ga je het verouderingsproces tegen en is het gezond afvallen slechts een logisch gevolg!”

Je kunt wel zeggen dat hij vrij perfectionistisch is, want een nieuw voedingspatroon is bijna onmogelijk als je alle suikers daarin wilt uitsluiten, vandaar dat hij contact opzocht met ons van Biolicious Bakery:

  • “Welke suikers zijn nu verantwoord?”
  • “Geld dit voor ieder recept (warm en koud)?
  • “Heb je nog meer expert tips?”

Ze worden allemaal beantwoord in dit exclusieve interview:

 

<p>http://www.in2health.nl/wp-content/uploads/2013/06/Interview-Roxane-Young-Biolicious-Backery.mp3</p&gt;

 

Normaal alleen toegankelijk is in het Power2You programma van in2health:

Rachid: “Het verbaast mij om te horen dat vrienden om me heen een paar weken een crash dieet volgen, om een maand later opnieuw te beginnen. Terwijl de gezonde oplossing misschien iets langer duurt, en jouw “interne diesel motor” activeert om op een gezonde manier af te vallen. Je moet eerst je eigen lichaam wel begrijpen en weten wat er nu in je voeding zit, zodoende heb ik een cursus ontwikkeld die Power2You heet. Afvallen is niet mijn hoofddoel maar slechts een logisch gevolg. De extra energie die het geeft om van bankhanger een ondernemend mens te worden, is vele malen meer waard in mijn ogen”.

Hierbij een video van Rachid met interessante gegevens over hoe ons huidige voedingspatroon ons dik en ziek maakt: Geen chemicaliën is gezond afvallen.

Comments

comments

Leave a Reply