Wij zijn wij?

IMG_5014

Roxane Young: Als klein meisje is er al een liefde voor Zoet ontstaan, of anders gezegd een verslaving! Want wat is er toch lekkerder dan Chocolade of een Cupcake? Voor mij is zoet de herinnering aan Vroeger, heimwee naar Thuis en naar weer Kind zijn. De high lights van de dag waren altijd snoepjes halen bij de buren of voor 5 cent bij de lokale drogist. Met de tijd begon ik toch te merken dat je er niet zomaar mee weg komt, werd er lui van en kreeg een laagje van suiker om me heen. Omdat ik mezelf van deze suikerverslaving wou bevrijden, ben ik me gaan richten op de wereld van Gezondheid. Het werd een uitdaging om van commerciële snoep naar kwaliteit te gaan. En toen uiteindelijk de overstap naar alles proberen zelf te maken met de juiste en verse Biologische ingrediënten.

Belangrijker vind ik dat iedereen zich bewust wordt dat snoepen ook gezond kan en deze Zoete Waarheid wens ik je graag toe. Als Sugarholic heb ik ontdekt dat ik na de 37ste stoppoging, gewoon geen leven zonder zoet kan of wil voorstellen. Het zou misschien wel mogelijk zijn als je niet meer als 100 keer per dag overal waar je heen gaat, verleidt wordt, in de benzinepomp, supermarkt, op feestjes, op het werk en bij oma. Werkelijk waar overal wordt je er mee doodgegooid alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dus als Sugarholic vergt dat nogal veel discipline, maar het hoeft allemaal niet meer!

Door jezelf al het Snoepen te Onthouden wordt het zelfs nog vele malen aantrekkelijker. Ik ben hier om je te vertellen dat je jezelf niets hoeft te onthouden, je mag je nog steeds te buiten gaan maar dan wel met de gezonde varianten zodat je voorgoed vaarwel kunt zeggen tegen de strijd, het schuldgevoel en de extra chocoladerollen!

Zoals met alles, is er een middenweg, dit is de Balans.

Lees hier mijn Internationale blog: http://www.RoxaneYoung.com

IMG_5012Roos Young: Ik heb ook altijd al een Sweet Tooth gehad maar was nog niet zoals mijn Zus thuis in de Biologische wereld.
Ik kon niet geloven dat Biologische Cupcakes lekkerder zouden smaken dan de ‘real deal’.

Voor mij is het Culinaire aspect belangrijk. Toen we het idee van een Biologische Cupcake Catering bespraken zou ik qua smaak en look niets minder dan perfect kunnen accepteren.

Door de Culinaire reis die ik de afgelopen jaren heb afgelegd in vele toprestaurants, patisserieën en ook London’s & New Yorks bekendste Cupcakes heb mogen proeven, heb ik geleerd dat kwaliteit, verse producten en ook biologische ingrediënten een enorme invloed hebben op wat je eet.

Nu kan ik al mijn ervaring en creativiteit kwijt in een Overdreven lekkere Cupcake!
Laat je Verassen, maar je bent gewaarschuwd: eenmaal geproefd & je kan werkelijk nooit meer zonder!

 

Comments

comments

Leave a Reply